INICI QUI SOM ECONOMIA I EMPRESA COMERÇ FIRES I MERCATS FORMACIÓ I TREBALL VIVER D'EMPRESES CLUB DE L'EMPRENEDOR APARCAMENT I MOBILITAT
Calendari de fires i mercats Sol·licitud de parades

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

l MERCAT DE LA FRUITA I LA VERDURA l MERCAT SETMANAL DE LA ROBA l MERCAT DEL TRACTE D’EQUINS l

  l MERCAT DE BROCANTERS I MERCAT DEL COL·LECCIONISME l FIRA DE REBAIXES l MERCAT DE PALMES I PALMONS l  
  l SANT JORDI l FIRAGOST l MERCAT DE NADAL I FIRA DE CAPONS I AUS l  

Firagost
Celebrada per primer cop l'any 1950, de ben segur que els seus antecedents es remunten a l'edat mitjana, quan el rei Pere el Catòlic, l'any 1210, va concedir a la ciutat de Valls el privilegi de poder celebrar un mercat públic cada dimecres.

La Firagost se celebra el primer dimecres d’agost i el dimarts anterior, és una fira d'exposició i venda de productes del camp, de maquinària agrícola, d'alimentació artesanal, entre d'altres coses, i està considerada la Fira-exposició del Camp Català. Durant dues jornades, la ciutat es converteix en un recinte firal d'un quilòmetre i mig de llargada i els carrers coberts per tendals acullen més de 350 expositors de fruita, verdura, plantes, flors, vins, caves, mel, oli, herboristeria, maquinària agrícola, vehicles, ceràmica, artesania, etc.

La Firagost es complementa amb exposicions de bonsais, avicultura artística, cavalls, concurs caní de totes les races, cursa de portadors de saques d'avellanes, cursa de cambrers, mostra d’arts i oficis , cercavila, concurs d'arrossegament de cavalleries, balls populars, etc.
Aquesta fira és l'activitat que atrau més gent a la ciutat i es calcula que cada any visiten la Firagost unes 100.000 persones, entre vallencs i forasters. Tots els actes que se celebren són gratuïts i de lliure participació.

El dimecres al vespre hi ha una actuació castellera a la plaça del Blat a càrrec de les dues colles de Valls.

Facebook l Notícies l Contacte l Mapa web l Avís legal l Crèdits