INICI QUI SOM ECONOMIA I EMPRESA COMERÇ FIRES I MERCATS FORMACIÓ I TREBALL VIVER D'EMPRESES CLUB DE L'EMPRENEDOR APARCAMENT I MOBILITAT
Què és l'IMPE? Invertir a Valls Contacte i ubicació Actualitat

Invertir a Valls és una bona decisió
El potencial del seu teixit empresarial dóna a Valls un excel·lent suport per desenvolupar amb èxit qualsevol projecte: un polígon industrial de 275ha, amb més de 350 empreses i una gran diversificació de sectors.

La seva situació, en una cruïlla de comunicacions de primer nivell intermodal, permet gaudir de la proximitat en qualsevol direcció. L'arc del Mediterrani, el corredor de l'Ebre, el Port de Tarragona, l'aeroport de Reus, les estacions de l'AVE Madrid-Barcelona-França i Barcelona-València.
La seva proximitat a Barcelona i la seva àrea d'influència representa un factor molt important de servei.

Ens trobem dins la creixent àrea metropolitana del Camp de Tarragona, on s'estan implantant els grans projectes empresarials.

Tanmateix viure a Valls és també una molt bona decisió. Qualitat de vida i amplitud de serveis, prop de magnífiques platges, arquitectura monumental, paratges naturals, la metròpoli lúdica i cultural de Barcelona i un gran patrimoni cultural d'història i tradicions, on s'erigeixen com a emblemes de la ciutat els castells i la calçotada.

Si voleu saber-ne una mica més...
Consulteu la GUIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE VALLS >
pdf 10MB
Edició: any 2010
Facebook l Notícies l Contacte l Mapa web l Avís legal l Crèdits