INICI QUI SOM ECONOMIA I EMPRESA COMERÇ FIRES I MERCATS FORMACIÓ I TREBALL VIVER D'EMPRESES CLUB DE L'EMPRENEDOR APARCAMENT I MOBILITAT
Creació d'empreses Consolidació i creixement Subvencions i finançament Tràmits Formes jurídiques Sessions informatives

Perquè sabem que crear una empresa no és fàcil, al Centre d'Iniciatives Empresarials posem a la teva disposició un espai d'informació i assessorament a l'hora de crear una empresa amb les majors garanties d'èxit. T'oferim:
• Tota la informació i l'assessorament per poder iniciar la teva activitat
• Ajuda en els estudis previs per avaluar la viabilitat de la teva idea de negoci
• Compartir l'esforç de realitzar el pla d'empresa per ajudar-te a fer més real i factible la teva idea
• Tota la informació i suport a l'hora de tramitar ajuts i finançament

Assessorament per a l'elaboració del PLA D'EMPRESA
El pla d'empresa és un document escrit que ajuda a definir i desenvolupar la idea de negoci de l'emprenedor.
Objectius. Orientar i assessorar els emprenedors en l'elaboració del pla d'empresa, ajudar a que l'emprenedor conegui la normativa vinculada a la seva activitat, ajudar-lo a prendre decisions i a tirar endavant el seu projecte. A tenir en compte les diferents variables que afectaran al seu negoci i a veure la viabilitat del projecte.
Metodologia. Entrevistes individualitzades per tal que l'emprenedor vagi realitzant el pla d'empresa, donant-los pautes, informació i els materials necessaris per tal que puguin prendre les decisions necessàries per poder engegar l'activitat amb el mínim risc possible.
Continguts. L'emprenedor (Formació i experiència); producte i / o servei; mercat; organització; pla econòmic i financer.

Facebook l Notícies l Contacte l Mapa web l Avís legal l Crèdits