INICI QUI SOM ECONOMIA I EMPRESA COMERÇ FIRES I MERCATS FORMACIÓ I TREBALL VIVER D'EMPRESES CLUB DE L'EMPRENEDOR APARCAMENT I MOBILITAT
Directori d'empreses Implantació d'empreses Borsa immobiliària Consolidació i creixement Subvencions i finançament InfoCIE Borsa de treball Enllaços d'interès
Servei de seguiment tècnic als processos de consolidació de les empreses creades
QUÈ ÉS? El servei de seguiment tècnic als processos de consolidació consisteix en donar suport a les noves empreses creades durant els seus primers tres anys de vida per tal de reduir les probabilitats de fracàs de les mateixes i ajudar-les a aconseguir majors nivells de competitivitat.

QUÈ FEM? Fem reunions de treball periòdiques amb els responsables de les noves empreses, en les que s'analitza i es valora la marxa de la nova empesa respecte el pla d'empresa inicial i es realitzen els plans d'acció pertinents. En general, aquestes reunions es realitzen amb major freqüència durant el primer any i amb menor freqüència durant el tercer. Els àmbits de contingut a tractar en el marc d'aqueses reunions i que poden ser objecte de plans d'acció específics són, entre d'altres:
• Estratègia general d'empresa
• Econòmico - financer
• Comercial i tècniques de venda i/o màrqueting
• Organització i recursos humans
• Relacions societàries
• Altres, en funció de les necessitats empresarials

Com a conseqüència dels aspectes tractats en les reunions periòdiques, es poden derivar alguns serveis complementaris com ara són:
• Prestació d'alguna assistència tècnica en alguna matèria específica
• Participació en alguna acció de formació.
• Acompanyament en alguna gestió delicada.
• Posada en contacte de forma ajustada amb alguna entitat, organisme o institució concrets, programes o serveis de l'administració pública, institucions,...

COM S'HI POT ACCEDIR? Totes aquelles empreses de menys de tres anys de vida que hagin rebut el suport d'alguna entitat col·laboradora d'Inicia per a la realització del seu pla d'empresa.
MODALITATS DE PRESTACIÓ. La modalitat de prestació del servei és individual i presencial.  No obstant això, també es poden contemplar fórmules que combinin presència i distància, especialment pel que fa referència al seguiment dels plans d'acció acordats. D'altra banda, el disseny d'aquest servei pot contemplar la realització d'algunes sessions de treball a les que assisteixin diverses empreses que estiguin rebent el suport a la consolidació en matèries en les que hagin d'introduir millores i el format de grup aporti major valor afegit o estalvi clar de recursos.
ON? Al VIVER D'EMPRESES INDUSTRIAL. Carretera del Pla, 281 - 43800 VALLS
Tel. 977 609 104 -
cie@valls.cat
Facebook l Notícies l Contacte l Mapa web l Avís legal l Crèdits