INICI QUI SOM ECONOMIA I EMPRESA COMERÇ FIRES I MERCATS FORMACIÓ I TREBALL VIVER D'EMPRESES CLUB DE L'EMPRENEDOR APARCAMENT I MOBILITAT
Directori comercial COM.InfoCIE Activitats i promoció Subvencions i finançament Oficina d'Atenció al Comerç Borsa de treball Enllaços d'interès

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Valls comercial
La importància del comerç a Valls és coneguda arreu. Històricament, Valls ha estat una ciutat eminentment comercial, amb una àrea d'influència més enllà de la mateixa comarca. Actualment hi han més de 700 comerços, amb una àmplia oferta variada i de qualitat. A Valls es pot comprar de tot i a bon preu. El centre urbà acull l'eix comercial més antic: el Pati, carrer de la Cort i carrers adjacents.

Amb el creixement residencial han nascut altres eixos comercials amb personalitat pròpia i que ofereixen tot tipus de varietat: Abat Llort, l'Avenir i Vallvera, el Passeig de l'Estació, el Vilar.

Valls ha fet una aposta pel comerç urbà: de proximitat, detallista, especialitzat, on el petit botiguer és el protagonista de la vida quotidiana de la ciutat. Així i tot, les superfícies comercials perifèriques complementen aquesta oferta.

Facebook l Notícies l Contacte l Mapa web l Avís legal l Crèdits